I magen på en jägare

Redaktion 11:13 18 Sep 2023

Danyel Couet och Lubbe Garell släpper en manual till skogens skafferi. 

Vad äter en jägare? Vilt såklart. Helst egenskjutet. Lubbe Garell är yrkesjägare och fotograf medan Danyel Couet som bekant är kock och krögare. Tillsammans driver de även youtubekanalen Shots & Post där de lägger upp filmer om jakt och matlagning. Nu har de förpackat det vilda köttets fördelar och möjligheter i en bok som på drygt 200 sidor lär dig alltifrån jakt via styckning till hur du bäst tillagar det vilda köttet. 

Här bjuder duon på två recept ur den rykande färska boken, ett på älgtunga och ett med rapphönslår som bas. God jaktlycka!

I magen på en jägare – konsten att jaga och laga vilt släpps den 19 september. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Fei

Lägst upp i Petter Stordalens senaste hotellkomplex, ute på Lindholmen, ligger restaurang Fei. En kinesisk tillflyktsort med utsikt över Göteborgs hamninlopp. Byggherren till fastigheten som restaurangen och hotellet ligger i är den kinesiska biltillverkaren Geely, mångårig ägare till Volvo. Med en ambition om att skapa en kinesisk restaurang i absoluta toppklass, öppnade ägarna upp plånboken på vid gavel och importerade både stora delar av inredningen, samt några enligt utsago, riktigt vassa kinesiska kockar.

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!