Hov1 släpper EM-låt

Redaktion 11:56 4 Jun 2021

Hov1 laddar upp inför fotbolls-EM med ny singel och musikvideo.

Sveriges officiella EM-låt är gjord av Anis Don Demina. Men i natt släppte Hov1 en utmanare, som de hoppas ska vinna folkets hjärtan.

"Sen vi var små har vi alla spelat fotboll. Vissa av oss längre och mer än andra. När vi var i mitten av tonåren fick vi intresse för att göra andra saker i livet, bland annat musik. Men vad vi än har gjort, vad vi än gör, så har kärleken för bollen alltid funnits där. Den har aldrig lämnat oss. Vart musiken än har tagit oss, vilka vägar vi än har vandrat och vilka länder vi än har fått uppleva. Så har vi alltid fått ett utbyte av att vi kunnat kommunicera på språket fotboll. 

[...]

Vi har som sagt alltid älskat fotboll, och vi älskar fortfarande fotboll. Fastän vi håller på olika lag, är olika duktiga och har olika relation till sporten, så är kärleken densamma, och den är gemensam. Därför har vi valt att skriva en hyllningslåt till oss, folket, spelarna i det svenska fotbollslandslaget men framförallt Sverige. För att alla ser ens framgångar och motgångar. Men ingen ser vägen dit. Ingen ser dom sömnlösa nätterna, uppoffringarna och alla timmar som blev vad vi är idag. Texten talar för sig själv. Vi vet att det här inte är den officiella låten för SVFF. Men vi hoppas att det kan bli den officiella låten för folket. För Sverige", skriver bandet i ett pressmeddelande.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!