Foto: Adrian Pehrson

Hotell Nöjesguiden: iosef

Redaktion 18:31 4 Aug 2019

Den 10 augusti tar Perfect Day inte bara över Scandic Rubinens stökigaste hotellrum, utan hela Göteborgs. På lördagen förvandlas nämligen ett av rummen på sjunde våningen till en festlokal och när artisten iosef tar över micken är det ingen tvivel på att hans röst kommer eka hela vägen till Slottsskogen. 

Vi har pratat med iosef om vem han helst skulle vilja dela hotellrum med, vilken artist han helst hade velat gästa och mycket mer. 

Vem är iosef? 
– Jag är en artist, producent, låtskrivare och dj. Och festfixare, när jag känner för det. Typ nu under veckan, på vårt hotellrum, dygnet runt. Som Gusi brukar säga - hämta alla. 

Vilken artist som spelar under Way Out West hade du helst velat gästa? 
– Det finns många artister i år som jag har sjukt stor respekt för, men jag avgudar James Blake. Senaste albumet är detta års bästa albumsläpp so far om du frågar mig. Jag är ju egentligen mest för såna gigs som baseras mer på energi, men måste nog ändå välja James. Det är ändå inga riktiga rage-gig i år, så valet var inte jättesvårt. 

Varför tror du Cardi B ställde in spelning? 
– Helt ärligt orkar jag inte ens typ inte försöka spekulera. Man kan aldrig veta säkert. Däremot får dom gärna boka Carti som ersättare, men det kanske blir lite svårt nu med hela Rocky-situationen.


Vem skulle du helst dela hotellrum med i hela världen?
Bbygusi! Han delar jag hotellrum med nu. Finns ingen som jag är så bra på att festa med som honom. De flesta har svårt att hålla vårt tempo, hehe. Och han är dessutom den som håller koll på typ allt åt mig, jag hade nog haft lite svårt att klara av denna vecka annars

 
Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!