Scandic Göteborg Central.

Hotell Nöjesguiden blir en del av Way Out West 2022

Redaktion 10:00 4 Mar 2022

Flyttar in i det kommande hotellet Scandic Göteborg Central under sommarens upplaga av festivalen.

Varje festivalsommar sedan 2013 har Nöjesguiden som tradition gått ihop med Scandic för att gemensamt skapa Hotell Nöjesguiden. Detta år kommer inte att utgöra något undantag, tvärtom blir satsningen större än någonsin då Hotell Nöjesguiden blir en officiell del av Way Out West som i år äger rum mellan den 11-13 augusti. De boende på Hotell Nöjesguiden bjuds tillsammans med övriga gäster på allt ifrån exklusiva spelningar med artister till upplevelser inom mat och dryck.

Festivalhotellet är det nybyggda Scandic Göteborg Central som ligger ett stenkast ifrån Göteborgs centralstation. Förutom att fungera som ett boendealternativ kommer hotellet även att husera en Stay Out West-scen vid sidan om andra happenings. Bokningarna öppnar publikt fredagen den 4 mars och för att boka använder du koden HOTELLNG när du klickar på denna länk för att ta del av erbjudandet. 

Way Out West är i år tillbaka efter två års pandemifrånvaro. På lineupen står bland annat psykrockarna Tame Impala och den brittiska rapparen Dave tillsammans med svenska storheter som Amason, First Aid Kit och Yung Lean. Såväl festivalpass som endagsbiljetter till festivalen finns ute nu.

Scandic Göteborg Central öppnar för allmänheten i juni 2022. 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!