Hotell Nöjesguiden: Bayo's

13:46 7 Aug 2023

På lördag intar Sveriges kanske mest festliga syskonduo Hotell Nöjesguiden för att tillsammans med bland andra Chris Cardenas styra en dagsfest Göteborg sent kommer glömma. 

Snart är det dags för er att checka in på hotellet, hur känns det? 
Kul att få vara en del av denna resa och få möjligheten att göra det tillsammans som syskon. Det är skönt att checka in på hotell då det känns tryggt och bekvämt vilket är viktigt för oss. Som DJ är man ofta ute och socialiserar sig därför blir det viktigt att kunna ha en plats där man kan ladda upp sina sociala batterier.

För dom som inte vet, vilka är ni? 
Baaba Bayo och Oumou Bayo. Vi är två syskon som älskar musik och har en DJ-duo ihop vid namnet Bayo's. Bayo är vårt efternamn och representerar vårt ursprung från Senegal. Vi pratar via musiken och skapar en energi som smittar av sig på dansgolvet. Under våra spelningar blir det lika mycket dans bakom DJ-bordet som framför. Vi är uppväxta med ett brett spektra av musik och är därför bekväma inom flera genrer. 

Varför får man inte missa dagsfesten på lördag? 
På lördag kommer vi att bjuda på show, med show menar vi bra vibes, mycket dans och musik som letar sig in i själen. Sommaren är inte över ännu och en dagsfest på en rooftop är definitionen av sommarfest. 

Vi uppmanar till dans snarare än en god natts sömn på Hotell Nöjesguiden, vad är era bästa tips för att klara en helg som Way Out West?
Drick mycket vatten, håll den positiva energin uppe och låt musiken hålla dig vaken. På en helg som denna så kan det vara mycket planering mellan events och fester men försök också att leva i nuet.

Slutligen, hur taggade är ni?
100/10, Let’s goooooooooo!!!!

Lördagens dagsfest arrangeras av Chris Cardenas och pågår mellan 14.00 och 18.00 på takterrassen. OSA till dagsfesten här.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!