Arvid Laban Falk, Oscar Johansson & Frida Nilsson. Bild: Press

Hotell Mäster Johan blir MJ's

11:40 9 Sep 2017

Malmöhotellet bakom Lilla Torg byter profil.

Mäster Johan har länge haft rykte om sig som ett av stans allra snyggaste hotell. Men någon naturlig mötesplats för Malmöborna kan man inte påstå att det har varit. Nu har det blivit dags att ändra på det.

Till att börja med byter hotellet namn till MJ's, kort och gott. I samma veva öppnar man upp den nya restaurang- och bardelen. Kökschef där blir ingen mindre än Frida Nilsson, tidigare känd från Clarion Malmö Live och sin andraplacering i 2014 års Kockarnas Kamp. Oscar Johansson, med erfarenhet från boutiquehotellet Pigalle i Göteborg, får titeln som restaurangchef.

– Malmö har många bra hotell, men det saknas ett som är mer av en mötesplats för hela stan. Där det finns en internationell touch, med drömmen om att sätta sig i en hotellbar, spännande och levande där det oväntade alltid kan hända, berättar hotellets nya manager Arvid Laban Falk i en intervju med Skånska Dagbladet.

Arvid Laban Falk kommer senast från sin tjänst som projektledare på The Conference. Innan dess var han med och utvecklade Boulebars verksamhet i både Malmö och Köpenhamn.

– Jag är oerhört nyfiken då det är en ny bransch för mig. Det har alltid varit en dröm att jobba med hotell, det är den ultimata serviceupplevensen, säger han till Skånska Dagbladet.

Du har väl inte glömt att följa Nöjesguiden på Facebook?

Stad: 
Lokal: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna.