Arvid Laban Falk, Oscar Johansson & Frida Nilsson. Bild: Press

Hotell Mäster Johan blir MJ's

11:40 9 Sep 2017

Malmöhotellet bakom Lilla Torg byter profil.

Mäster Johan har länge haft rykte om sig som ett av stans allra snyggaste hotell. Men någon naturlig mötesplats för Malmöborna kan man inte påstå att det har varit. Nu har det blivit dags att ändra på det.

Till att börja med byter hotellet namn till MJ's, kort och gott. I samma veva öppnar man upp den nya restaurang- och bardelen. Kökschef där blir ingen mindre än Frida Nilsson, tidigare känd från Clarion Malmö Live och sin andraplacering i 2014 års Kockarnas Kamp. Oscar Johansson, med erfarenhet från boutiquehotellet Pigalle i Göteborg, får titeln som restaurangchef.

– Malmö har många bra hotell, men det saknas ett som är mer av en mötesplats för hela stan. Där det finns en internationell touch, med drömmen om att sätta sig i en hotellbar, spännande och levande där det oväntade alltid kan hända, berättar hotellets nya manager Arvid Laban Falk i en intervju med Skånska Dagbladet.

Arvid Laban Falk kommer senast från sin tjänst som projektledare på The Conference. Innan dess var han med och utvecklade Boulebars verksamhet i både Malmö och Köpenhamn.

– Jag är oerhört nyfiken då det är en ny bransch för mig. Det har alltid varit en dröm att jobba med hotell, det är den ultimata serviceupplevensen, säger han till Skånska Dagbladet.

Du har väl inte glömt att följa Nöjesguiden på Facebook?

Stad: 
Lokal: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Bistro de Paris Det slår det mig ibland att jag besöker det franska köket för sällan. Köket som brukar vara ett säkert kort med sin bœuf bourguignon som värmer i vinterkylan.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!