Hösten på Under Bron

14:29 13 Oct 2022

Trädgårdsmöblerna har flyttats in och det är återigen dags för Under Bron att slå upp sina portar. 

Det är mycket nytt som har hänt på Under Bron inför premiären den 14 oktober. Bland annat ryktas det om att röda rummet blivit rosa, en Late Night Market inne på restaurangen och en hot shot-bar. För att se om dessa rykten verkligen stämmer har vi pratat med klubbcheferna Gustaf Lindgren, Amani Smith och  Destiny Rainey. 

Röda Rummet ligger i era händer, men vilka är ni egentligen? 
Destiny:
Jag har vart här i fem år nu och är extremt taggad på att få göra detta tillsammans med Gustaf och Amani.Förutom Under Bron har jag min baby RnB-klubben med Arsema och så driver jag ett eget management. Men typ ALLT in life handlar på något sätt om musiken.
Gustaf: Är egentligen festfixare i grunden som jobbat med event och svartklubbar flera år, men har senaste tiden börjat dj:a allt mer. Jag tror att fixar-sidan av mig alltid prioriterar att det ska vara svinkul ute, med relevant musik och hög energi. Och så vill jag nog att en utekväll ska vara, en galen upplevelse men som alltid är skitkul oavsett vad.
Amani: För ett år sedan var jag nyinflyttad till Stockholm och tvekandes på  om man skulle lyckas ta sig in på Under Bron. På lördag ska jag spela där med många helger framför mig! Riktigt pepp på att lyfta taket, dj:s och upplevelsen för en galen utekväll på söder. Mitt fokus allignar hela tiden på musik, den musik jag gör och tillsammans med andra, och min newborn child är klubben Maniqe. 

Röda Rummet har fått sig ett ansiktslyft, vad kan vi vänta oss?
D: Det är som att vi går igång på att ge er något nytt varje gång vi öppnar för säsongen? Den här gången råkade vi nog slå den största trumman hittills och har med hjälp av arkitekter och konstnärer tagit fram vad vi tror kan bli din drömklubb!
G: För dig som vill ha en djupare förståelse för the crazyness som har hänt så råder vi dig att gå på vår guidade konstvandring 14 oktober klockan  22:00. Psst! Möts på parkeringen utanför Trädgården.

Hur kommer ni att tänka kring bokningar?
G
: Kommer köra både lokala men också internationella djs kontinuerligt. Den bästa musiken och bästa stämningen. Mycket fokus på relevant musik och kanske lite mindre av dem låtarna vi har hört non stop i 10 år! Men no hate, dom låtarna hänger kvar av en anledning så självklart kommer alla kunna ha kul. Man måste balansera€¦
D: Vi kommer även se till att ha minst en live konsert i månaden och utöver det kommer en del surprise lives ske mitt i natten.

Vad är drömbokningen?
Alla:
Playboi carti. Nej skoja, det blir lite tight i Röda Rummet för det! Finns många olika djs som verkligen gör sin unika grej som är lite drömbokningar. Mycket kul i Paris och London som vi sneglar på. Får se vilka som kommer. Just det, Lancey Foux är också en dröm.

Vilka bokningar ser ni framemot 
G: Girls don't syn'c, Skin on Skin, Donato Dozzy, Schakleton (LIVE), Adriana Lopez, Akua, Leo Pol, Naty Seres. 
D: Och våra återkommande klubbar så som Rathana Club, Blockula, Polari, TXUBA, Gosh!, Evyn/Taro/Mack to name a few!  

Även om Röda Rummet fått delvis ny regi så är Under Brons kärna Johanna Schneider kvar och styr technon med järnhand och annat spännande som händer runtom om i huset. Delvis blir det fortfarande stort fokus på restaurangen, en ny bar och ett ännu större fokus på bokningar. 
G: Nedervåningen kommer hålla lika hög internationell klass som alltid, så det är ingen tvekan om att det är på Under Bron man ska vara. Johanna har stenkoll, ibland vet jag inte själv vilka akterna är, men jag vet att dom måste vara bra, annars hade ju inte Johanna hämtat dom!?  

Vad mer händer i huset? 
D: I restaurangen/Växthuset kör vi lite mer selector-mode där vi bjuder in härligt folk som kör sin egna grej! På bord 35 i restaurangen kommer vi även ha en Late night market  där vi har folk som kör allt från tarot, karikatyrmålning, tandsmycke och tatueringar. Korkbaren som är uterummet utanför Röda rummet får sig också ett lyft. Vi kommer ha en bärs- och hot shot bar där bland annat Brooklyn kommer kurera en del kvällar. 

Premiären går av stapeln den 14 oktober. Vad händer då?
G: Stökigt och hög energi! Hybrid live från Dorisburg och Efraim Kent, gäst-dj från aris och såklart lirar alla vi också. 
A: 
Så ja, kanonkul! Nu är hösten här, för Under Bron är tillbaka. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!