Höjd ribba för semla

10:02 21 Feb 2020

Fettisdagen står runt knuten och det känns inte helt off brand att den flådiga champagnesemlan gör ett kärt återkommande i Cadierbaren på Grand Hôtel dagen till ära. I fjol visade sig kombinationen champagne och mandel vara en succé, och nu står bagarna redo att återigen blanda ned huschampagnen Ruinarts aromer i mandelmassan. Grand Hôtel har sannerligen höjt ribban på det uråldriga bakverket och från (fet)tisdag den 25 februari kan du avnjuta ett glas Ruinart tillsammans med en denna lyxsemla med guldkantpresentation. Semlan i singular kommer att gå för 65 kronor. 

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!