Höjd ribba för semla

10:02 21 Feb 2020

Fettisdagen står runt knuten och det känns inte helt off brand att den flådiga champagnesemlan gör ett kärt återkommande i Cadierbaren på Grand Hôtel dagen till ära. I fjol visade sig kombinationen champagne och mandel vara en succé, och nu står bagarna redo att återigen blanda ned huschampagnen Ruinarts aromer i mandelmassan. Grand Hôtel har sannerligen höjt ribban på det uråldriga bakverket och från (fet)tisdag den 25 februari kan du avnjuta ett glas Ruinart tillsammans med en denna lyxsemla med guldkantpresentation. Semlan i singular kommer att gå för 65 kronor. 

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!