Hjälp Frasse slåss mot Simon Sköld – för de krigsdrabbade barnens skull

Redaktion 09:49 5 Dec 2016

Vår webbredaktör Frasse Levinsson vill slåss mot Simon Sköld. Och han behöver din hjälp.

Årets tema för Musikhjälpen är "Barn i krig har rätt att gå i skolan". En av sakerna som auktioneras ut är att få lära sig MMA och sparra mot Simon Sköld. För att säkerställa att att den inte budas hem av ett kompisgäng till någon mellanchef som ska ha någon jävla svensexa ber vår webbredaktör Frasse Levinsson nu om allmänhetens hjälp.
– Jag ser det som en win-win situation. Simon Sköld vill ha uppmärksamhet. Jag vill skriva ett roligt reportage i Nöjesguiden, och ha uppmärksamhet. De krigsdrabbade barnen vill gå i skolan. Det är tydligt att våld löser alla problem, säger Frasse Levinsson.

Varför vill du träffa Simon Sköld?
– Här väljer jag att låna ett par ord från när Navid Modiri budade hem en golfrunda med Jimmie Åkesson i en annan Musikhjälpenauktion för ett par år sedan: "Jag tänker nog att jag kan att ställa en och annan fråga om vem han är, hur det kommer sig att han är den han är i dag, vad han tänker och varför. Han har ju nyligen fått barn, har det förändrat hans åsikter?"
Hur mycket pengar tror du behövs?
– Navids golfrunda med Jimmie landade på 46 700 kronor. Jag bedömer att det är exakt 3 300 kronor roligare att slåss mot Simon än att golfa med Jimmie. Därför siktar jag på att samla in 50 000 kronor. Det är alltså viktigt att alla verkligen hjälper till och tömmer sina sparbössor. Det är ju för en god sak.
Vad händer med pengarna om du mot förmodan inte får in tillräckligt mycket för att vinna auktionen?
– De går naturligtvis oavkortat till de krigsdrabbade barnen.

Vill du att Frasse ska få slåss mot Simon Sköld och att de krigsdrabbade barnen ska få gå i skolan? Swisha ditt bidrag till 0706332763. Alla som bidrar med över 1 000 kronor får en shout out på Frasses Instagramkonto @denriktigefrasselevinsson, som i nuläget har 14 000 följare.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!