Hiphopens tronarvinge Angel Haze till Berns den 14 juli

Redaktion 11:03 9 Apr 2014Få kan mäta sig med den otroliga frenesi, glöd och talang som hon levererar med sin rap. Lägg där till en självutlämnade gränslöshet i texterna och du har en artist värd att springa en extra mil för. Den 14 juli kommer hiphopens tronarvinge Angel Haze till Stockholm och Berns för en exklusiv klubbspelning. Som support får vi se den svenska duon VAZ.


Rykeea Angel Wilson a.k.a. Angel Haze – med ursprung från den amerikanska bilkyrkogården vid namn Detroit – är den 22-åringa rapparen som förra sommaren totalt knockade sin publik på Way Out West i Göteborg. Trots en tidig spelning på festivalens minsta scen fick hon det kanske största jublet och efterföljande tidningsrubriker talade om att det var hiphopens framtid som recensenterna fått bevittna där och då på Linnéscenen. I samband med spelningen intervjuade Nöjesguiden även rapstjärnan över en tallrik pommes frites.


Angel Haze debutalbum ”Dirty Gold” skulle om skivbolaget fått bestämma komma ut först i mars i år, men publiken fick ta del plattan redan vid årskiftet. Detta efter att Haze tröttnat på skivbolagets ”strategiska” väntan och istället själv läckte debutalbumet på Twitter med orden ”So sorry to Island/Republic Records, but fuck you”. Därmed var albumets tidigareläggande ett faktum. 

Den 14 juli får du som tidigare inte upplevt Angel Haze live chansen. Att systerduon VAZ blir kvällens support gör att fulländningen närapå är ett faktum.


Biljetterna släpps till försäljning fredag den 11 april kl 9.00.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!