Hip Hop Karaoke till Södra Teatern

10:42 26 May 2015

Glada nyheter för alla som känner att de har en oförlöst rapstjärna inom sig: nu flyttar den populära klubben Hip Hop Karaoke till Södra Teatern.

Hip Hop Karaoke drivs av kompisgänget Nima, Lisa och Edgar. Klubben, som tidigare har hållt till på Landet, gör sin premiär i Mosebacke Etablissement på fredagen den 29 maj.
– Vi tycker karaoke är kul. Och vi älskar hiphop. Därför bestämde vi oss för att kombinera de två. Resultatet har dragit fulla hus under våren och fantastiska uppträdanden har avlöst varandra! Därför flyttar vi nu till Södra Teatern där vi kan släppa in fler och rappa mer, berättar arrangörerna i ett pressmeddelande.

På plats finns – förutom en högst entusiastisk publik – färdiga instrumentals, utskrivna texter, dj:s, hypekvinnor och hypemän vars uppgift är att boosta den som uppträder. Enligt Nima, Lisa och Edgar är det inte så hiphop med regler, men för att garantera en skön stämning har de, precis som Gud och Feven, satt samman en lista på tio budord. Reglerna bygger på acceptans, respekt och originalitet.

Idén kommer från klubben The Social i London. Nima, Lisa och Edgar tyckte att kombination hiphop och karaoke var världens bästa klubbkoncept och bestämde sig för att testa det på hemmaplan.

Hip Hop Karaoke på Mosebacke Etablissement har premiär den 29 maj kl 22. Läs även: "Barnförbjuden bingo med Miss Inga"

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!