Hett i toalettkön på nya Art

Redaktion 20:53 26 Jun 2024

Vasastanskrogen byter adress och satsar på erotiska noveller. 

Det är utanför toaletterna i restaurang Arts nya lokaler som restauranggästerna får lyssna till utdrag ur novellen Servera Mig, skriven av författaren Frida Windelhed. Med sensuella ord i högtalarna, ser man möjligheten till att bjuda på romantik i en annorlunda kontext. 
– Vi är superglada att få vara med och höras nu när Art öppnar. Nu ser vi fram emot att få ge restauranggästerna lite extra njutning även i ett sammanhang som ofta upplevs som ganska trist – den vanligtvis oinspirerande toalettkön, säger Lisa Leuhusen som är medgrundare av Blanche Stories. 

Som inläsare hörs skådespelerskan Caroline Olofsson som inte bara har arbetat men ett flertal av förlagets noveller, utan dessutom är förlovad med restaurangägaren Roy Bråthen. På Art ser man fram emot att få ge restauranggästerna en extra upplevelse utöver det vanliga. 
– Jag brinner för konceptet ’sharing is caring’, som öppnar upp för det fina sociala samspelet och gemenskapen runt bordet. Att servera våra gäster inte bara god mat utan även lite romantik tror jag kommer att väcka nyfikenhet och skapa ytterligare samtal vid bordet, säger Roy Bråthen,

Utdrag ur Servera Mig kommer att höras på Restaurang ART från den 5 juni då restaurangen öppnar i sin nya kostym på Norra Stationsgatan 65. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!