Hela programmet klart för Nordiskt Forum 2014

13:38 20 May 2014


Fyra dagar av kvinnokamp och inspiration när vi äntligen kan ta del av det fullständiga programmet för Nordiskt Forum Malmö 2014.

Nordiskt Forum - New Action on Women's Rights, kan beskrivas som ett "feministiskt Almedalen" som hålls i Malmö den 12-15 juni. Det var efter FN:s fjärde kvinnokonferens i Beijing år 1995 som världens regeringar antog Platform for Action. Ännu har de nordiska länderna långt kvar att gå för att nå FN:s krav. Därför samlas nu massvis av aktivister, organisationer, fackförbund, politiker och andra aktörer för att diskutera nya strategier för att nå målen om jämställdhet. 

Nu kan vi glädjas åt att alla akter är klara och vi kommer att kunna ta del av såväl musik, konst, litteratur, dans som teater. Vi får stora artister som Ane Brun, Emil Jensen, Femtastic med låten FATTA, Tussilago, dansaren Virpi Pahkinen och norska Queendom. Men också allsång ledd av skådespelaren och komikern Josefin Johansson, som gästas av inga mindre än Arja Saijonmaa och Kakan Hermansson.

Det fullständiga kulturprogrammet kan du ser här. Inte bara det, forumet har också fått en officiell låt av artisten Adée med Woman.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!