Heineken lanserar premiumlagern Silver

08:26 31 May 2024

Fräsch och uppfriskande smak, mindre bitterhet och en alkoholhalt på fyra procent ska göra ölen skräddarsydd för en ny generation öldrickare.
 
Visst sker det produktutveckling även bland världens största ölproducenter i takt med att konsumenterna efterfrågar mer lager och lägre alkoholhalt. 58 procent av de som köper alkoholsvaga drycker menar att de dricker med måtta och 69 procent säger att de är mer fokuserade på att ta hand om sin hälsa, enligt Heineken, och för att möta det segmentet lanserar nu Heineken ölen Heineken Silver – en lätt, uppfriskande premiumlager bryggd på hållbart odlat korn, med välbalanserad smak och subtila fruktiga toner.
– Heineken® Silver är den ultimata sommardrycken. Vi är glada över att nu kunna erbjuda en produkt i Sverige som passar dagens moderna öldrickare som söker en balans mellan smak och en mer avslappnad dryckesupplevelse. En dryck som passar till sommarens alla evenemang och måltider när man vill ha ett uppfriskande alternativ, säger Johanna Phil, Brand Manager för Heineken Sverige.

Heineken Silver kommer att finnas tillgänglig som en del av Systembolagets fasta sortiment samt hos utvalda restauranger och barer från och med den 1 juni 2024 och kostar kostar 14,90 kr på systemet.
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera