Harrys lanserar Hey Lucy – en asiatisk dinnerclub

13:03 13 Mar 2017

Koncernen bakom kedjan Harrys rullar nu ut sitt nya restaurangkoncept Hey Lucy – en asiatisk dinnerclub. Den första krogen öppnar i Linköping under mars månad. 

Harrys är en av landets största restaurangkoncerner med krogar på över 30 orter runtom i Sverige. I mars börjar de lansera sin nya satsning Hey Lucy med start i Linköping, men målet är att långsiktigt expandera brett i övriga landet. Målet är att ge matentusiaster som inte bor i någon av landets tre största städer möjligheten att få upptäcka mer av de olika asiatiska köken. Menyn är en fusion av råvaror och rätter från länder som Kina, Japan, Vietnam, Kambodja och Thailand.

– Det är inte enbart menyn som är en spännande mix utan även inredningen. Vi vill erbjuda en helhetsupplevelse för alla sinnen, en resa genom Asien i en oväntad och lekfull mix av intryck och föremål, där historien, nuet och framtiden är lika närvarande, säger Niclas Möller som är vd för restaurangkedjan.

Konceptet är framtaget tillsammans med konceptbyrån DQ och namnet kommer av den fiktiva personan Lucy, som genom sina äventyrliga Asienresor samlat på sig recept, råvaror och upplevelser. Maten, färgerna och dofterna står i centrum, i en miljö vars ambition är att väcka nyfikenhet och skapa en levande atmosfär. Inredningen går i äldre asiatisk stil med kontraster av nutida element och atmosfären är en blandning av extravagant och mysig. Inspiration till Hey Lucy har hämtats från de Asian fusion-restauranger som har lockat matintresserade gäster runt om i världens storstäder. 
– Harrys har länge varit svenska folkets krog dit alla är välkomna. Med Hey Lucy breddar vi erbjudandet mot gästerna och ger dem som är nyfikna möjligheten att upptäcka något nytt, säger Niclas Möller. 

Hey Lucy öppnar sin första restaurang i Linköping i mars.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!