Här ska Pet Sounds nya bar ligga

Redaktion 13:30 8 Jul 2024

Klassiska baren får ny adress.

För 12 år sedan stängde Pet Sounds legendariska bar på Skånegatan. Nyligen läckte det ut att skivaffären är på väg att öppna en ny. Nu står det klart var och när. Den 2 september öppnar Pet Sounds Bar i Katarinahuset. Det sker i samband med att medlemsklubben A house flyttar in i huset.
– Vi är otroligt glada över att kunna öppna baren igen. Vi har saknat den lika mycket som våra gamla gäster och butiksstammisar har gjorr, säger Pet Sounds vd Niklas Berg i ett pressmeddelande.

Till skillnad från sist är det inte han som ska driva den. Det ska den vinkunniga skivbolagsprofilen Johan Lindgren göra.
– Det här är en perfekt chans att kombinera vin och musik på riktigt. I den stora bristen på centralt belägna livescener i Stockholm som knyter ihop krog och musik har vi hittat det perfekta hemmet i A house Katarinahuset. Vi kommer att ha en gedigen vinlista, högkvalitativ mat, DJs, många livespelningar och musikquiz. Vi kommer ta oss an musik, vin och mat med samma starka passion, säger han.

På menyn ska det finnas skaldjur, kött, fisk och sallader. Öppettiderna är 16-00 tisdag till lördag. Lokalen rymmer 150 personer och har 70 sittplatser.
 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!