Här öppnar Christian Hellbergs nya krog

11:07 21 Oct 2021

Grillat på menyn i klassisk lokal. 

Den 17 november serveras det första grillspettet på kocken Christian Hellbergs nya restaurangsatsning, La Boca Doce som ligger på Fredsgatan 12 i Stockholm. Inspirationen till konceptet kommer från Buenos Aires och främst de stökiga hamnkvarteren i La Boca.
– Restaurangen kommer att ha stort fokus på mat där gästerna själva involveras i alla steg och kanske till och med blir serverade av kocken direkt i köket. Ambitionen är att vara en varm famn i Stockholms nattliv, säger Christian Hellberg själv om öppningen.

Matens tillagningssätt har starka influenser av såväl Sydamerika som Medelhavet, med inspiration från olika grilltekniker såsom asado och churrascarior. 
– Våra gäster är sådana som gillar att gå ut och umgås, samlas runt ett bord som fylls till brädden med fat, skålar och glas. Kombinationen av mat, musik och puls blandat med det familjära är något vi verkligen brinner för, detta kommer att reflekteras i restaurangen, fortsätter Hellberg.

Bokningen till La Boca Doce öppnar idag.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Borasco

Det är inget dåligt samlat cv som ligger till grund för Tjärhovsplans nya restaurang och bodega.

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!