Här är lineupen till Stockholms nya träningsfestival

Redaktion 14:09 7 Nov 2019

Contemporary Training festival tar över A House och bjuder på alltifrån dancehall med Imenella, workshops med Naprapat-Jonas och coacher från Fightbox.

Initiativtagare till den nya festivalen är träningsprofilen Valdemar Fredriksson. Under densamma kan besökarna prova på nya träningsformer, lyssna till föreläsningar, vara med i workshops och delta i träningspass där artister och dj:s står för musiken. 

Festivalen bygger på Valdemars egna filosofi, som han kallar för Contemporary Training.
– 
Med Contemporary Training Festival vill jag skapa ett mervärde för fler – precis som träning och rörelse har gjort för mig – och hjälpa besökarna att hitta sitt personliga välbefinnande. Festivalen är en möjlighet att ge fler en chans att prova på en rad olika träningsformer och lyssna till inspirerande personer. Dessutom går hela vinsten till den ideella organisationen Saturnus Stiftelsen, som arbetar för barn, ungdomar och vuxnas rättigheter för bättre levnadsvillkor i världen, på det viset är alla besökare med och skapar ett mer medmänskligt klimat.

Coacherna under dagarna är hämtade från bland annat Fightbox och Barry’s Bootcamp. Bland artisterna märks bland annat Imenella

Lineup lördag
Fightbox n’ Burn, 3D Movements, Deep OM Yoga, Breathwork, Master the Handstand, Back to Basics, Anna Korsgren, Alexandra Pizzoni, Officxial & Diego X Mami, Paul del Valle, Dharc, Sabri & Fang. 

Lineup söndag

Fightbox n’ Burn, 3D Movements, Deep OM Yoga, Breathwork, Master the Handstand, Back to Basics, Imenella & Unruly Gang,  Aron Andersson, Gunn Lundemo, Jonas Parandian (Naprapatjonas).

Festivalen pågår under helgen den 16-17 november mellan klockan 09-18. Biljetterna för de båda dagarna är begränsade och förköp krävs för att kunna delta. För att se hela schemat och köpa biljetter, besök TNICTF.com.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!