Foto: Adrian Pehrson.

Här är allt du behöver veta inför Åre Sessions 2023

Redaktion 09:14 27 Apr 2023

Åre Sessions återvänder lagom till Valborg 2023 – här är allt du behöver veta inför årets upplaga.

Den kombinerade skid- och musikfestivalen Åre Sessions kommer tillbaka till Åre för sin femte upplaga. Mellan den 28 april till den 1 maj 2023 angör delar av landets artistelit fjällvärlden. Bland dessa hittar vi namn som Daniela Rathana, Sarah Klang och Sara Parkman. Spelningarna äger rum i huvudsak på Holiday Club men även uppe i backen och runtom i byn. Det enklaste sättet att hålla reda på vem som spelar när och var är att ladda ner appen.

På Åre Sessions fungerar ditt SkiPass som din festivalbiljett. Med ett tredagars, fyradagars eller säsongspass får du tillgång till hela festivalen. Du som bara vill gå en eller två dagar kan som minst köpa ett tvådagarspass för inträde. Alla festivalens scener har 18-års åldersgräns, förutom Supper som har 23-årsgräns.

Utöver musiken arrangeras en hel del event under helgen, där vissa är öppna för allmänheten och gratis medan andra lite mer hemliga. Bland de förstnämnda hittar vi exempelvis skidskolan som arrangeras varje dag under festivalen. Bland de senare Red Bull Organics Dinner samt att Jägermeister anordnar såväl poolparty med Rebecca & Fiona som något så sjukt som en "rave cave" – vill du grotta ner dig mer i den sistnämnda kan du prova maila oss så ska vi se vad vi kan göra.

Åre ligger tio mil väster om Östersund, 16 mil öster om Trondheim och 60 mil norr om Stockholm. En av Sveriges mest älskade skidorter som sista helgen i april står som spelplats för musikfestivalernas startskott. Under festivalhelgen tar du dig enklast hit med hjälp av det officiella festivaltåget till vilket det finns ett fåtal platser kvar i skrivande stund.

Vill du inte missa någonting? Ladda ner appen för iPhone respektive Android för fullständigt schema. 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!