Hannah & Amanda öppnar skönhetssalong för medvetna män

10:06 3 Oct 2017

Skönhet är tydligen inte bara för kvinnor.

Daisy Grace har nyligen öppnat en rad skönhetssalonger för kvinnor i Stockholm. Nu är det männens tur att bli ompysslade. Hannah och Amanda har bestämt sig för att öppna filialen Will & Louis. 
– Vår affärsidé med Daisy Grace bygger på att man som kvinna inte har tid för massa olika bokningar på olika ställen – man vill ha en plats där man kan göra allt. Precis samma gäller självklart män, säger Hannah Widell, vd på Daisy Grace.
– Idén till Will & Louis kom under ett ledningsgruppsmöte för Daisy Grace, där vi alla skämtade om att våra respektive män tittade avundsjukt på oss när vi blev ompysslade på salongen. Vi insåg snabbt att männen i vår närhet uttryckt en önskan om en plats där de tillåts vara fåfänga. Vi är övertygade om att den svenska storstadsmannen är redo för det här. Vi tror till och med att han längtar, säger Amanda Schulman, kreativ chef på Daisy Grace, i ett pressmeddelande.

Den första Will & Louis-salongen öppnar i Daisy Graces lokaler i Sturegallerian den 1 november. 
– Drömmen är att det ska bli lika accepterat att föreslå en rakning eller manikyr innan fredagsölen som att föreslå en golfrunda, säger Daisy Grace marknadschef Camilla Åstrand enligt Dagens Media.

Stad: 
Kategori: