Foto: Nadja Endler

Han tar över Boulebar i Sverige

21:57 4 Apr 2024

Gröna Lunds tidigare vd Magnus Widell axlar samma mantel på Boulebar. 

Magnus Widell kommer senast från rollen som vice vd på upplevelsekoncernen Moment Group. Han slutade på Gröna Lund 2022 efter nästan tio år som vd, där han bland annat drev nöjesparken genom en pandemi. Nu byter han karuseller mot klot.
– Jag är väldigt glad över att få ansluta till det härliga gänget på Boulebar. Här finns stora ambitioner och tydliga mål, men som innerst inne drivs av kärleken till boule och kulturen runt sporten. Med en sådan passion som grund och ett starkt intresse för affären är jag övertygad om att vi kommer att nå våra mål, säger Magnus Widell.

Trots en allmänt nedåtgående konjunkturutveckling väljer Boulebar att fortsätta utveckla och expandera verksamheten. Utnämningen av Magnus som ny vd är ett viktigt steg i denna resa.
– Oerhört kul med Magnus på plats hos oss. I Magnus ser vi en enormt erfaren ledare som trots sina år i branschen fortfarande är nyfiken och ambitiös. Vi har mycket att göra och möjligheterna för oss är stora, och Magnus blir den perfekta kandidaten för att fortsätta utveckla Sverige. Han är ett riktigt kap för oss, säger Henrik Kruse, koncern-vd på Boulebar Group.

Magnus Widell tillträdde sin nya roll i mars 2024. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!