Foto: Felix Frank och Niklas Palmklint.

Han ska sätta Royal Park STHLM på nöjeskartan

09:45 16 Sep 2021

Martin ”Miss Inga” Johansson lämnar Backdoor för Hagaparkens mångmiljonsatsning. 

Nattklubbsdrottningen blir hotellprins när den närmare 40 000 kvadratmeter stora anläggningen med 193 hotellrum, möteslokaler och spa nu ska stå på egna ben. Mer än 100 miljoner ska investeras i att höja hotellets standard och skapa en mer attraktiv destination.
– Det är en otroligt spännande utmaning att få sätta Royal Park Stockholm på inte bara den svenska utan den internationella nöjeskartan. Min målsättning är att skapa ett brett och inkluderande nöjesutbud, med både gratisevents för alla stockholmare som stora artistbokningar. Det finns en enorm potential i anläggningen som har en etablerad konferensverksamhet, ett naturskönt läge och en makalöst vacker uteservering, säger Martin Johansson.

Under sommaren har hotellet som en försmak till vad som komma skall arrangerat allt ifrån livestreamade konserter i trädgården till kulinariska gästspel i samarbete med Punk Royale och Foodstock.  I vinter väntar julshow med komikerna Mårten Andersson och Måns Möller samt Markoolio.
– Samt mig då,  fortsätter Martin.

Hur ser schemat ut för övrigt?
– I november har jag en livepodcast av Krull & Kriminell och givetvis kommer det komma en rad spektakulära nattklubbsevent nu när restriktionerna släpper.  Jag kommer dock inte att vara nattklubbschef. Den här gamlingen kör nu halvtid 8-20.

Vad kommer att hända med Backdoor? 
– Navid kommer att kämpa på där ute. Förhoppningsvis har han inte alltför många egna idéer, haha.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!