Han blir ny restaurangchef för Riche och Teatergrillen

14:36 16 Mar 2023

Ersätter Matilda Jackson som har gått vidare till andra uppgifter inom koncernen. 

Björn Wahlund började sin krogkarriär som 16-åring i diskrummet på en restaurang. Nu tar han efter ett år som kökschef på Riche och Teatergrillen över som restaurangchef för de båda krogarna.
– Jag är oerhört glad och stolt över att Matilda valt mig som sin efterträdare som restaurangchef. Det är första gången jag blir rekryterad till en tjänst som inte har med mina kockegenskaper att göra, utan Matilda och Svenska Brasserier tror på mig och mitt ledarskap, säger Björn Wahlund. 

Björn är även aktuell med kokboken Kalvdans och ostbågar där det går att läsa om många av hans viktigaste matminnen och bakgrunden till hans kärlek för måltiden.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!