It's burger o'Clock!

Hamburgerkedjan Clock återuppstår

20:54 6 Mar 2016

Clock startades i början av 70-talet som en del av den amerikanska hamburgerkedjan Carrols, men företaget togs snart över av svenska staten som kom att driva kedjan fram till tidigt 90-tal. 

2014 sattes Clock i konkurs och varumärket bjöds ut på Blocket till högstbjudande. Nu visar det sig att det är Linköpings krogkung Magnus Nystrand som köpte loss detta, med ambition att väcka liv i kedjan inom kort. De första restaurangerna öppnar inom ett år i Linköping, men tanken är att konceptet ska leva vidare även genom franchise. 

– Vi satsar på hela Sverige. Dock ska vi bara äga de tre Linköpingsrestaurangerna, resten blir som franchiseföretag, ägda av andra men med samma koncept, säger Magnus till Corren.

Huruvida ananasburgaren och baconburgaren med currydressing finns på menyn även i denna edition återstår att se. 

Läs mer: Frasses öppnar sin första restaurang i Stockholm

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna. 

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!