Håller Marcus Birros musmatta på att förstöra ett förhållande?

08:54 31 Aug 2017

Birro-musmattan är ute på Tradera igen.

En av vårens mest omtalade mediahändelser var när Marcus Birros ex-fru auktionerade ut parets bröllopstavla på Tradera. Men det som kanske gick några förbi var att hon även auktionerade ut en musmatta med paret som motiv. Nu ligger i alla fall musmattan utan försäljning igen. Så här lyder annonsen:

"Nu skall skiten ut. Mina sambo köpt denna musmatta av Marcus Birros exfru. Hans kraftiga Alex Schulman-komplex att försöka apa efter honom i allt han gör gjorde att han betala över 600kr för denna skiten. (Alex fru köpte ju deras bröllopstavla för över 50000kr och dåtyckte han att deras musmatta var likvärdigt). Jag har dagligen fått höra saker som: "Förstår du inte att semigalningen Marcus Birro har dragit sin hand här över" och "Jag tror bara Alex fru missa att köpa denna till honom" eller varför inte "Denna musmatta har sett så mkt av privata Marcus som jag inte tror någon annan har sett". Så, kan någon ta denna musmattan från vårt hem annars så måste jag nog flytta."

Håller musmattan på att förstöra ett förhållande? Eller är det bara ursprungsköparen som har tröttnat på klenoden och hoppas kunna göra sig en hacka genom att skriva en spexig annons? Vem vet?

Läs även: "5 saker Amanda Schulman hellre har på väggen än Birro-tavlan"

Glöm inte att följa Nöjesguiden på Facebook.

 

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!