Håkan Hellström klar för Way Out West

10:00 12 Dec 2022

Falsksångaren från Västra Frölunda spelar på hemmaplan ändå.

I höstas gick Håkan Hellström ut med att han ska ut på vägarna till sommaren. Då lös Göteborg med sin frånvaro i turnéplanen. Det blir det ändring på nu. Håkan Hellström är klar för Way Out West.
– Håkan Hellström är alltid en av våra mest önskade artister samtidigt som han inte har spelat på en svensk festival på många år – han är helt enkelt för stor för det. Nu får Håkan återigen göra en festivalspelning och det på hemmaplan i Slottsskogen. Vi är övertygade om att det här kommer att bli något fullständigt unikt på precis samma övermäktiga sätt som Ullevispelningarna blev unika, men i en helt annan kontext. Ställ klockan, ett skyhögt tryck väntas från första sekund när vi släpper biljetterna på onsdag, säger Kimmie Winroth från festivalledningen i ett pressmeddelande.

Sist Håkan Hellström spelade på Way Out West var sommaren 2013. Då spelade han sitt debutalbum Känn ingen sorg för mig Göteborg i sin helhet. Utöver Håkan Hellström är Blur, Amyl & The Sniffers, TV Girl och Black Sherif klara för festivalen, som äger rum den 10 till 12 augusti 2023.
 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar