Grow Hotel öppnar restaurang Norobata

09:31 20 Nov 2018

Nu öppnar Aveqiagruppen en ny restaurang på Grow Hotel i Solna Strand. 

Det är i samarbete med den kreativa ledaren Johan Backéus, Årets Kock 2017, som Hotel Grow slår upp portarna för Norobata. Menyn består av en nordisk grill med japanska och peruanska influenser. 

Backéus, som valde att åka till Peru på sin vinnarresa efter Årets Kock, har tagit med sig inspiration från landet och stöpt om det i form av en Nordisk Robatyaki – därav namnet. 

Kasper Kananen som tidigare jobbat på Miss Voon är kökschef. I rollen som restaurangchef hittar vi Michaela Boson från Pontusgruppen, medan Samuel Wiktorsson som senast kommer från Shibumi kommer att ta hand om baren.

Hotellet har också satsat på design och arkitektur där Note designbyrå stått för inredning och 3XN för arkitekturen.

Norobata öppnar för middag fredagen den 23 november. 

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!