Green Butcher flyttar in hos Folkparken

09:23 15 Apr 2021

Nu flyttar det nystartade matbolaget in på Sveavägen 53. 

Den 15 april flyttar Green Butcher in i Folkparkens grillkiosk på Sveavägen 53 i Stockholm. Green Butcher producerar till vardags snabbmat av svenska grönsaker och samarbetet med Folkparken blir företagets första egna restaurang.

På menyn finns burgare på rödbetsfärs, sallad på rödbetsfalafel och den indiska soppan Mulligatawny.
– Vi saknade god vegetarisk snabbmat gjord på riktiga grönsaker istället för låtsaskött och soja. Därför har vi bland annat utvecklat en helt egen vegansk färs på svensk rödbeta, gulärt och havreris som verkligen fungerar smakmässigt, säger Jon Birgne, en av grundarna till Green Butcher. Genom Folkparken kan vi nu öppna vår första egna restaurang vilket är ett viktigt steg för vår fortsatta expansion.

Grundare till The Green Butcher förutom kocken Jon Birgne även serieentreprenören Arwind Malhotra. Målet är att öppna 30 nya restauranger under de närmaste åren.

Restaurang Green Butcher erbjuder främst take-away och öppettiderna är måndag-torsdag 11-15 samt fredag-lördag 11-21 (20.30) tills pandemirestriktionerna lättar.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!