Göteborgspriset 2018: Bar

Redaktion 16:41 10 Dec 2018

Här är det bästa som Göteborg hade att erbjuda under 2018 inom kategorin bar. Se alla nomineringar till Göteborgspriset 2018 här.

Unity Jazz
Jazzbaren med det där lilla extra! Här på Kyrkogatan har vi förälskat oss i jazzens fria och vackra värld så väl som den goa stämningen.
Foto: Viktor Ragnemar.

Bar La Lune
Vinbarer känns i sig otroligt 2018, men Bar La Lune har trots sin relativt korta tid med öppna dörrar verkligen gjort ett namn för sig! Med Oskar Ahlvin i spetsen har Vasa verkligen fått sig ett välkommet tillskott.

Bar Centro
Denna favorit har serverat delikatesser under en lång tid nu, men har på senare år utvecklat sin verksamhet till en av de bästa i staden. Allt ifrån deras hypade risottomåndagar till livliga vinkvällar gör att de förtjänar att lyftas fram i år.
Foto: Thomas Wal.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 12, 2018.

0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!