Göteborgspriset 2017: Krog

10:51 16 Nov 2017

Här är det bästa Göteborg hade att erbjuda under 2017 inom kategorin krog. Se alla nomineringar till Göteborgspriset 2017 här.

Bov
I den sluttande backen upp för Gibraltargatan ligger BOV. Ömsom delikatessbutik, ömsom pizzeria med de finaste råvarorna Johanneberg har att erbjuda.

Natur/Bord 27
Göteborgs minsta restauranggrupp slutar aldrig prata om naturviner. Under 2018 väntar utökning och ingen är gladare än Göteborg.

Lindholmen Streetfood
Som Göteborgs egna Papirøn slår Lindholmen Streetfood titt som tätt upp portarna till sin mastodonta lokal på Hisingen island.

 
Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Krogrecension: Bistro Odette

Bistro Odette är litet, men det inte minimalt. Här är det istället familjärt och hemtrevligt på ett sätt jag inte är van vid. Det personliga är återkommande här. Arbetsstyrkan består av de två ägarna, paret Emma och Mathias. Den ena har många strängar på sin lyra och agerar både kock och när behovet finns även servitör. Den förstnämnda är allt i allo – hovmästare, sommelier och servitör.  

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!