GÖTEBORGSPRISET 2016: KLUBB

18:30 14 Dec 2016

Här är det bästa nya som Göteborg hade att erbjuda under 2016 inom kategorin klubb. Se alla nomineringar till Göteborgspriset 2016 här.

bby!
Under flera år har gänget bakom bby! fixat festen på Folk en onsdag i månaden. Tillsammans strävar de efter att klubben ska göra baren fri från heterosexism, homo/transfobi och machokultur. Samt att det ska vara en trygg plats med ett peppigt häng! Om de lyckats? Ja, extra bra tycker vi!

Club Persikogården
Den mytomspunna klubben startade på numera nedlagda Restaurang Persikogården av Fredrik Liston Lindson och kompisgänget Jon, Niclas och Per-Isak. Efter att ha fixat en rad legendariska kvällar under året som gått ser vi fram emot fler kvällar med acid, balearic och disco under 2017. Vart och när det kommer ske är dock fortfarande lite av ett mysterium.

High Time
Första lördagen varje månad kan du gå på Pusterviks bästa klubbsatsning sedan Moses bar shorts. Med livebokningar som gör den coolaste mjuk och djs som lirar det bästa ur kategorin rock, psych, garage, punk, soul, glam och postpunk är detta klubbarnas klubb för dig som gillar just den här typen av toner.

Göteborgspriset delas ut den 17 februari på Biograf Draken med efterföljande fest på Yaki-Da. 

 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 06, 2016.

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!