Götaplatsgruppen startar drive-thru

11:55 31 Mar 2020

Götaplatsgruppens restauranger Mr. P, Toso, SK Mat & Människor och atPARK lanserar en ny tjänst. Den första april kan du beställa käk från alla fyra restauranger för upphämtning på atPARK på Avenyn. 

Nu kan du onlineshoppa krubbet på Götaplatsgruppens hemsida. Luncherna avhämtas klara att äta och middagarna kommer förpackade i påsar med recept och ingredienser för att färdigställa på egen hand hemma i köket.

– Vi kämpar varje dag för att anpassa våra restauranger enligt den efterfrågan som råder i nuvarande läge. Våra restauranger påverkas mycket av situationen och alla våra gäster behöver hitta nya och kreativa sätt att fortsätta leva och äta sina måltider. Därför är vi glada att kunna lansera denna lösning och möjlighet som ett komplement till det klassiska restaurangbesöket, säger Stefan Karlsson kock och krögare i Götaplatsgruppen restauranger.

Redan förra veckan började de att erbjuda “Årets Rätt 2020”, framtagen av Årets Kock-vinnaren från 2019 Martin Moses, som take away. Nu kan du beställa mat från gruppens satmliga restauranger på ett och samma ställe och plocka upp på atPARKs drive-thru. 

 – Vi gjorde ett pilottest på take away förra veckan och såg ett stort behov att hämta färdig mat med restaurang-smaker och kvalitet. Både privatgäster och företag beställde och kom förbi för att hämta upp sin mat för att sedan avnjutas på annan plats. Det är ju inte så ofta man kan hämta upp Årets Rätt tillagad och förpackad av Martin Moses själv. Det gäller att vara så kreativ och lösningsorienterad som möjligt i dessa tider. Det ska bli spännande att se hur våra gäster tar till sig denna nya möjlighet. Nu kan de laga en egen restaurangmiddag hemma med de bästa råvarorna och med hjälp av tydliga instruktioner från respektive restaurangs köksmästare. Jag har aldrig tidigare hört talas om möjligheten att hämta upp mat från fyra olika restauranger via gemensam drive-thru, konstaterar Stefan Karlsson.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Spice Room

På restaurangtäta Magasinsgatan har gänget bakom den lilla kedjan Masala Kitchen öppnat nytt.

Krogrecension: Human

Den gamla sportbaren på Risåsgatan är totalt utblåst och ett minne blott. Nu har Årets Kockvinnaren Martin Moses och hans krögarkollegor tagit över.