Gigital och Clarion Hotel Sign lanserar ny livescen

07:33 10 Jan 2019

Målet med satsningen är minst 100 spelningar under 2019. 

Clarion Hotel Sign och artistbokningsappen Gigital har ingått ett års långt samarbete för att skapa en ny scen för livemusik i Stockholm. 
– 
Vi ser att ett större intresse från våra internationella gäster att ha en helhetsupplevelse av staden och landet de besöker. Just därför har vill vi ge ett smakprov, inte bara av de nordiska smakerna och designen, utan även det svenska musikundret, säger Charlotte Rehn på Clarion Sign. 

Gigital är en Stockholmsbaserad startup som utmanar musikbranschen genom att göra det enklare för aktörer inom nöje, event och retail att boka artister. Tjänsten lanserades officiellt i september 2018. 
– S
amarbetet med Clarion Hotel Sign är precis i linje med det vi vill åstadkomma. Att livemusiken ska bli tillgänglig för en större publik och för fler artister. Under 2019 kommer uppemot 100 akter att få tillfälle att visa upp sig på en av Stockholms största mötesplatser, säger Gigitals vd Givar Shabani.

Samarbetet utgörs av konceptet Un:signed, där up & coming-artister uppträder på Clarion Sign varje onsdag under hela 2019. Utöver det erbjuds hotellets brunchgäster jazzunderhållning varje lördag.

Schema för Un:signed
30 januari - Cherie Cherokee
6 februari - Ida da Silva
13 februari - Lova 
20 februari - Tall Tales
27 februari - Calle Nilsson 
6 mars - Vilma Colling
13 mars - Isak Danielsson
20 mars - Fasica

Stad: 
Kategori: