Gelato vill förbättra och skapa nytt inom Stockholms uteliv

11:51 17 May 2017

24 maj är det premiär för Gelato Sthlms onsdagsklubb på Berns terrass. Dj-kollektivet bestående av Cheicki Wague, Jeki och Black Mamba har storslagna planer inför sommaren och deras klubb. Tillsammans vill de förbättra och skapa nytt inom Stockholms uteliv.

Sommarklubbarna har börjat ta sig an huvudstaden. Vid premiären för terrassen på Berns 3 maj rådde ingen tvekan om att stockholmarna är redo. Det var soligt, smockfullt, glatt och alla dj:s för sommarens klubbar var samlade. Kollektivet Gelato Sthlm, bland andra. 

Berätta om era onsdagar på Berns. Vad har ni för koncept?
Gelato Sthlms grundläggande koncept är att vara något mer än bara en klubb. Vi ser Gelato som en kreativ plattform för artisteri av olika slag. Här ryms dj:s, sångare/sångerskor, komiker, poeter, konstnärer med flera. Målet är att förbättra det befintliga och samtidigt skapa nytt i Stockholms nattliv.

Vad kan ni lova den som besöker er klubb?
– Förutom bra musik från oss i Gelato Crew så kan våra gäster räkna med att gå från vår klubb och ha upptäckt någon eller något de inte kände till innan. Vi ser till bjuda på minst en akt vi tycker förtjänar att stå på en scen eller bakom ett dj-bås, men som kanske inte får chansen att göra det så ofta.

Ni är ett kollektiv som spelar olika genrer, hur har det gynnat er?
– Vi har alla spetskompetens inom våra respektive musikgenres. Detta märks speciellt när vi bokar akter till klubben. Eftersom vi erbjuder blandad typ av musik leder det till att vi även drar en blandad publik, som öppnar upp för nya möten mellan folk som normalt sett inte vistas på samma ställen. Vi samlar folk från Stockholms alla hörn under ett och samma tak där passionen för musik är den gemensamma nämnaren.

Låt oss säga att jag bara kan gå ut en gång i veckan, varför ska jag välja att gå till Gelatos klubb på Berns?
– För att när du kommer till oss så får du en ny upplevelse varje gång av olika slag och av hög kvalitet. Tänk att gå till en klubb varje onsdag och inte veta vad du får förutom att det kommer vara just bra kvalitet.  Det är en sådan klubb som vi vill gå till och därför har skapat också. Sen får vi ju inte glömma våran otroligt vackra terrass och sist men inte minst så behöver du varken stå på listan eller betala inträde för att komma in. Det blir inte bättre helt enkelt!

Gelato huserar på Berns terrass varje onsdag hela sommaren. Mer information om deras klubb hittar du här

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!