Gänget bakom Brännbollsyran startar ny sommarfestival

22:16 21 Nov 2023

Playa Festival äger rum i juli 2024 på Himlabadet i Sundsvall. 

Dagsfester med poolparty, svenska toppartister samt tivoli är några av ingredienserna när Homerun Festivals sätter tänderna i nästa svenska stad. Arrangören ligger sedan tidigare bakom festivaler som Brännbollsyran, Bayside Festival samt det senaste tillägget Bonfire Festival i Linköping. 
- Sundsvall är en högintressant stad att arrangera i med en lång tradition av stora musikfestivaler. Himlabadet har en central placering och är erkänd som en av Sveriges bästa badanläggningar. Playa Festival blir en helt unik musikfestival med Sveriges hetaste artister kvällstid i kombination med Sveriges största poolparty dagtid, säger Peter Arkhult från festivalledningen.

Playa Festival arrangeras under den första helgen i juli, vilket är en välkänd festhelg för Sundsvallspubliken då bland annat den klassiska Gatufesten tidigare arrangerats samma vecka. Ambitionen med Playa Festival är att nå 15 000 besökare under två festivaldagar.

Biljetter till Playa Festival släpps den 28 november, och den 24 november presenteras de första bokningarna till densamma. 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar