Frändfors och Lyskova gör jul-tv

14:54 17 Dec 2020

Julia Frändfors och Julia Lyskova ska lära oss att hantera julångesten.

Ho! Ho! Ho! Här kommer en tidig julklapp. Julia Frändfors och Julia Lyskova ska nämligen göra ett specialprogram om julen i Aftonbladet tv. Tillsammans med radiopsykologen Allan Linnér ska duon reda ut hur man väljer bort släktingar, knep för att hantera ångesten och metoder för att få ensamfirande att kännas bättre. Programmet sänds den 18 december.

Vad är er inställning till julen?
Julia Frändfors: Jag älskar julen mer än allt.
Julia Lyskova: Gott med mat. Otroligt med ledighet. Mysigt med glada familjemedlemmar. 

Berätta ert värsta julminne.
JF: Jag förstår inte frågan.
JL: Tonåren, då man ständigt önskade sig en Mac men fick en pc i julklapp. 

Vad gör man egentligen när Janssons frestelse ackompanjeras av ett föredrag från en släkting vars politiska åsikter var populära i 30-talets Tyskland?
JF: Det är jag som är den tyska släktingen, bror. 
JL: Man påstår att man är vegan och därmed startar sin alldeles egen Tomten är far till alla barnen-jul och dricker sig berusad! 

Hur ska ni fira jul?
JF: Det håller jag för mig själv eftersom jag spenderat året med att shamea fok som inte följer restriktionerna. (Vi minns alla den gången Julia Frändfors hängde ut mig på Instagram för att jag var på Wollmars för att sedan själv gå till Wollmars två veckor efteråt, reds. anm)
JL: Med min sambo, en engelsman och en italienare som kommer på besök. (Låter som början på en Bellman-historia, reds. anm).

Vad önskar ni er i julklapp?
JF: Samma som alla andra år: ett nationellt godkännande.
JL: Gärna en hund. Förslagsvis Vostotjnoevropejskaja ovtjarka. Kan man även när folk vill se ett trick ge dem ett, att uttala hundrasen rätt. (Det där är ingen hund, det är ett syntest, reds. anm).

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!