Fort Romeau spelar på Morfar Ginko

14:38 15 May 2019

Den 18 maj tar TrunkFunk återigen över Morfar Ginko för en klubbkväll som kanske återigen kan komma att sluta i mosh pits och saker som slängs runt. Vi har pratat med Fredrik som är en av arrangörerna om den kommande klubbkvällen. 

Det här andra upplagan av klubben, känner ni er varma i klubbkläderna ännu?
Absolut! Känns som att man började längta efter denna kvällen redan efter Funkineven spelade sista låten på premiären.

Beskriv Trunkfunk för dom som missade premiären!
– Från det att vi öppnade dörrarna så fylldes Ginko av förväntansfulla bekanta och nya ansikten. Vissa stod till en början och väntade lite spänt i hörnen, men det tog inte lång tid tills det blev fullt dansgolv när Love från Franskild och jag körde warm-up innan Funkineven gick på. Därefter spårade det ur lite grann, på ett bra sätt! Bland annat så kastades det Apron-merch från DJ båset, det bildades någon slags dans mosh pit i mitten av rummet och det blev en perfekt balans mellan svettig klubbkväll och hemmafest som vi alltid haft som mål. Personligen så var det en av de roligaste kvällarna jag haft i Stockholm på länge med en superkul och blandad publik.

Hur ofta är det tänkt att ni ska köra Trunkfunk
– En gång i månaden och under sommaren kör vi även dagsfester under namnet Trunkfunk Glassterrassen på Yaki-Da i Göteborg.

Fort Romeau, det är ingen dålig bokning ni snärjt till er, hur skulle ni beskriva lördagens klubbkväll?
– Yes! Vi är sjukt nöjda över att få till ännu en Sverigespelning med Fort Romeau. Sist han spelade hos oss var det ett packat iron maiden fan i femtioårsåldern som hoppade in i hans taxi vid avenyn och vägrade gå ur. Så vi hoppas på bättre mottagning i Stockholm! Musikmässigt så är han en grym dj som liksom Funkineven kommer ta oss med på en resa som får oss att drömma oss bort till magiska sommarnätter, smutsiga fabrikslokaler och skogsfester som aldrig tar slut.

Hur kul kommer kvällen bli på en skala mellan Trunk och Funk?
– Beyond the mega-über-funk!!!

 
Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!