Oskar Linnros, Janice och Tove Styrke.

Första artistsläppet till Åre Sessions 2018

Redaktion 16:37 13 Dec 2017

Oskar Linnros, Janice och Tove Styrke är klara för 2018 års upplaga av Åre Sessions. 

Efter årets succépremiär med över 8000 besökare kommer Sveriges enda (?) fjällfestival Åre Sessions tillbaka den sista helgen i april 2018, och nu är alltså de första artisterna klara för festivalen.
– Vi är superstolta över detta första artistsläpp. Oskar Linnros har en av landets främsta popkataloger i ryggsäcken, och har därtill släppt ett av årets bästa svenska album. Tove Styrke håller på att få ett enormt genomslag internationellt, så det känns extra kul att få presentera en konsert med henne på hemmaplan. Och så Janice, som är ett av våra mest spännande framtidshopp, säger Liza Nilsson som är marknadsansvarig för festivalen.

 

"Vi märkte att det fanns ett superstort intresse av att aktivera sig även på dagtid"

 

Precis som förra året så är det just liftkortet som gäller som entrébiljett till konserterna, som kommer att husera på olika scener och platser runtom i Åre. Nytt för i år är också att festivalen kommer att lägga ett större fokus på icke musikrelaterade aktiviteter – såsom toppturer, yoga och freeride sessions.
– Vi märkte att det fanns ett superstort intresse av att aktivera sig även på dagtid och vill, tillsammans med en massa grymma lokala aktörer, lyfta dessa aktiviteterna till nästa nivå under 2018, fortsätter Liza Nilsson.

Åre Sessions går av stapeln den 27-28 april, vilket sammanfaller med skidsäsongens sista helg i Åre.

Läs även: Det här är nya Gagnef 2018.

 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!