Förklaringen till Schyfferts märkliga lunch

10:47 16 May 2018

Lunchen var en present från David Batra.

Häromdagen la Henrik Schyffert ut en bild i sociala medier på när han åt lunch med Hanif Bali och Rebecca Weidmo Uvell. Nu kan Expressen avslöja att lunchen var en 50 års-present från David Batra.
– David Batra ringde mig och frågade om jag kunde ställa upp som 50-årspresent till Henrik Schyffert. Jag tackade ja, och så tog vi den här lunchen, säger Hanif Bali till Expressen.

Hanif Bali passade på att driva med Schyfferts uppmärksammade Facebookinlägg från 2015, där han skrev att "Det kostar oss alltså två quattro stagionis, en stor Fanta och ett Netflix-abonnemang att rädda livet på 80 000 människor i år".
– Jag käkade en quattro och en större Fanta, och så gav jag honom ett Netflix-abonnemang. Han tog det väldigt bra, och var stor nog att låta mig pika honom lite, säger Hanif Bali till Expressen.

Är det någon som vet vad det är för restaurang i Gamla Stan som enligt Henrik Schyffet har Stockholms bästa kebabrulle? Hör av er! Nöjesguidens kontor ligger i Gamla Stan och det lackar mot lunch.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!