Flippin' Burgers börjar med hundmat

10:53 4 Oct 2017

Nästan i alla fall.

I somras smygöppnade Flippin' Burgers-grundaren Jon Widergrens nya korvrestaurang Dogfood på Kungsholmen. Hittills har de bara haft kvällsöppet, men nu är de redo att köra igång på riktigt. Från och med nu på lördag har Dogfood lunchöppet. 
– Vår ambition från början var att ha öppet mer eller mindre jämnt, lite som en korvmoj, men det senaste halvåret med lansering av både Lådan och Dogfood har varit väldigt intensivt för ett litet snabbväxande bolag som vårt. Restaurangprojekt och byggen tenderar att alltid bli försenade och när det väl stod klart att alternativet var att öppna mitt i sommaren eller inte alls så körde vi på det. Men det är väl först nu vi är redo att berätta att vi finns, säger Jon Widegren i ett pressmeddelande.

Det här firar Flippin' Burgers med vad de kallar för Dogtober. Under Dogtober kommer en korv från Dogfood vara månadens burgare på Flippin' Burgers. Dessutom arrangerar de "Dogtoberfest", som innebär att de tar med sig sin foodtruck och sliders från Lådan till Dogfood den 14 oktober. Dessutom gör Dogfood ett gästspel på Lådan den 21 oktober. Till dess ska de ha tagit fram en speciell Dogtoberfest-korv. Som om inte det vore nog bjuder Dogfood alla barn som kommer på gratis korv med bröd på lördag och resten av Dogtober.

Läs även: Jon Widergren öppnar Lådan.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Ichi

Saori Ichihara är en av Stockholms bästa kockar just nu. Kanske landets.

Frantzén

Efter att ha slussats ned för en trappa till matsalen välkomnas vi av Björn Frantzén, som överser ett femtontal kockars jobb i det stora öppna köket.

Tong

Vi kommer garanterat att återvända många gånger till Tong, men chilla med chilin eller byt namn till Tjong.

Eatnam

Hörnlokalen på Odengatan och Västmannagatan har länge brottats med vad som verkade vara en förbannelse. Kanske har den nu brutits.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!