The National.

FKP Scorpio lanserar ny sommarfestival i Stockholm

07:04 22 Oct 2021

Rosendal Garden Party tar plats på Djurgården i början av sommaren 2021.

Fyra dagar med olika musikalisk inriktning är vad som står på schemat för den kommande festivalen Rosendal Garden Party. Som namnet antyder är det Djurgården som är spelplats, och datumet är satt till den 8-11 juni. 
– När vi hittade denna magiska pärla till plats kunde vi bara inte låta bli att tänka på vilken fantastisk plats det skulle vara för ett stort musikevenemang. Vi har tagit fram ett helt nytt evenemangsområde på en ny plats yta på gångavstånd från city och ett stenkast från publika kommunikationer, säger Johanna Beckman på FKP Scorpio.

Bland artisterna märks namn som The National, Sharon Van Etten, Cat Power, Albin Lee Meldau, Daniela Rathana, Jungle, Arlo Parks och Tyler, The Creator.

Varje dag har sin egen inriktning musikaliskt, med en huvudakt i sällskap med musikaliskt närbesläktade artister. Biljettupplägget går ut på att ju fler dagar du köper biljett till desto större rabatt får du.
– Vi vill skapa något för den framtidsutforskande musikälskaren men också för den som vill uppleva sin ungdoms favoritband. Att ständigt jobba för att presentera ett jämställt och jämlikt program är något jag alltid sett som en av mina viktigaste uppgifter i min yrkesroll som bokare av arrangemang. Det kommer märkas här. Jag är stolt över lineupen”, säger Johanna Beckman.

AKTUELLT FESTIVALSCHEMA


Onsdag 8 juni
artister utannonseras inom kort
 
Torsdag 9 juni
artister utannonseras inom kort
 
Fredag 10 juni
The National
Sharon Van Etten
Cat Power
Albin Lee Meldau
 
Lördag 11 juni
Daniela Rathana
Tyler, The Creator
Jungle
Arlo Parks
Daniela Rathana
 
Fler artister annonseras inom kort. Biljetter släpps den 27 oktober. 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!