Fem presentationer för Vem vet mest?-aspiranten

08:00 6 May 2015Vem vet mest?
har kört igång igen efter två veckors uppehåll. Funderar du på att vara med? Det viktigaste att förbereda sig inför är presentationsrundan – och hur du ska hantera att stirra in i en kamera
lite för länge utan egentliga direktiv.


Här är Vem vet mest?-presentationerna vi vill se och skämmas över.1. Besserwissern. Som Besserwissern visar du upp din överlägsna intelligens med ett självgott leende rakt in i kameran. Du kommunicerar att du inte har några som helst problem med att gå över hjärnlik och krossade självförtroenden för att bevisa din intelligens.2. Spexnörden. Här kör du Village People möter Stefan och Krister, stora gester och tokroliga uttryck. Du kommer förlora all eventuell coolhetscred du någonsin haft, men för dig som mer än gärna “bjuder på dig själv” och skojar till det lite (läs: för mycket) vid illa valda tillfällen är spexnörden det självklara valet.3. “Försöker-skoja-men-ångrar-dig". Du vill så gärna men inser halvvägs hur fruktansvärt fånigt det hela är, och därifrån går det sedan utför. Trots att i elfte timmen ha tagit ditt förnuft till fånga kräver den här presentationen en rejäl dos självdistans, då skämskuddar definitivt kommer åka upp hemma i tv-sofforna. Upp som en sol och ner som en pannkaka kan inte illustreras bättre.4. Det obekväma leendet. Ett leende som går från lite till väldigt stelt. Det här är den direkta motsatsen till Spexnörden. Du anmälde dig inte för fifteen minutes of fame, utan av ett genuint intresse för frågesport.

*Det obekväma leendet kan till viss del appliceras på samtliga Vem vet mest?-deltagare.5. Flörtaren. Försök göra “sexiga” poser. Majoriteten kommer att fråga sig vad fan du håller på med, men chansen finns ändå att någon där ute med krossade Paradise Hotel-drömmar kontaktar dig direkt efter sändning.

Bubblare: Rickard Olsson. Var inte Rickard Olsson. Mer irriterande än alla Vem vet mest?-deltagare tillsammans.

Blev du sugen på att vara med i Vem vet mest? Ansöker gör du härLäs även: De sju givna Så Mycket Bättre-karaktärerna

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!