Ett café som suger kuk

15:55 12 Jan 2017

Snuskentreprenören Bradley Charvet har just nu en mission i livet: att starta ett avsugningscafé i centrala London. Haken? Han behöver utveckla en helt ny slags sexrobotar.

Låt vara att Londonborna är vana vid exotiska koncept. Restauranger i gamla toaletter, i fullständigt mörker, i sexbutiker, i gamla tunnelbanevagnar, på burlesk-klubbar, och i bara mässingen. Men när Bradley Charvet, som gjort sina miljoner på sajten Bumpix (“det första sociala nätverket för brittiska eskorter”) i augusti förra året gick ut med att han ville starta ett avsugningscafé i Londonstadsdelen Paddington höjdes det förståeligt nog ändå på ögonbrynen.

Hundra heterosexuella män i taget skulle kunna avnjuta en cappuccino med oralsex på cafét, enligt Charvet, som i en intervju med The Standard påpekade att den tilltänkta lokalen både hade ett bra läge - nära Hilton och tunnelbanestationen – och att han och de andra som arbetade med projektet alla var gifta män som respekterade kvinnor, oavsett om de var prostituerade eller inte. 

Idén fick dock aldrig chansen att nå klimax utan duschades snabbt kallt av stadsdelsnämnden. Möjligtvis därför att det i England må vara lagligt att sälja sex men fortfarande inte är lagligt att vara hallick.Det här stoppade såklart inte livsnjutaren och visionären Bradly Charvet. Som den sanna entreprenör han är gick han ståndaktigt vidare till den logiska lösningen: sexrobotar. I en intervju med Inverse avslöjade han att han talat med företaget MySiliconeLoveDoll, förklaring överflödig, om att utveckla robotar som klarar hans krav på oral kapacitet. I en senare artikel på Vice.com säger han "one robot maker is on the way to make this crazy project alive". 

Fellatio Café ska ha en öppen planlösning. Det ska finnas två bås för gäster som är lite blyga men majoriteten av all action är tänkt att ske i baren. “We’ll create two box-like areas, but most of the time clients will get a blowjob at the bar.”, har Charvet sagt till The Daily Star. “The bar is the place to meet people, to extend your network and the way to start the morning. What could be better than meet your friends around a cafe and to enjoy a nice blowjob from a sex robot?”

Vem kan argumentera mot den logiken. Bradley Charvet, som fortfarande inte har övertygat alla om att idén är mer än väldigt uthållig trollning, säger att cafét har ambitionen att öppna omkring april i år. Sextio pund ska kalaset kosta, men då ingår kaffet – som han skojfriskt kallar “Storbritanniens dyraste“. Can’t wait tills hans sexbots går all out Westworld på honom.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!