Kommentarer på: En vidrig Djursholmstjej faktagranskar Störst av allt

Visa artikeln

23 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Bild för Sarah
  Sarah

  Vilken bra text, så bra formulerad, fyndig! Jag har ingen som helst erfarenhet, varken av Djursholm eller Stockholm, och jag frågade min man igår när vi såg avsnittet med festen - "är det verkligen sådär på riktigt?".

 2. Bild för Nelly
  Nelly

  bitter för att du inte bor *i* djhlm.

 3. Bild för Evelina
  Evelina

  Hahaha klockrent! Men kan vi snälla lägga till punkten om hur ORIMLIGT det är att Majas mamma inte vet vad en Yacht är?

 4. Bild för Eva Juhlin-Dannfelt
  Eva Juhlin-Dannfelt

  hahahahahaha, så himla roligt skrivet :-) och träffande. Växte själv upp inte långt därifrån (Viggbyholm) i jättevilla, men på min tid lekte vi hippies och lyssnade på Jesus Christ Super Star. Det var ett tag sen haha.

 5. Bild för Anders
  Anders

  Kan vi prata om hur sjukt det är att maja talar in ett röstmeddelanden på sebastians telefonsvarare????? 18-åringar gör inte sånt.

 6. Bild för Andreas widing
  Andreas widing

  Hahaha om du kollar 1 gång till så ser du att isen är slut från kylen/frysen, därför han blir så arg och mixar utan lock.

 7. Bild för Andreas widing
  Andreas widing

  Hahaha om du kollar 1 gång till så ser du att isen är slut från kylen/frysen, därför han blir så arg och mixar utan lock.

 8. Bild för M
  M

  Sa ngn Viggbyholm??!!! Hahah det är mentalt tusen mil ifrån Djursan.

 9. Bild för M
  M

  Sa ngn Viggbyholm??!!! Hahah det är mentalt tusen mil ifrån Djursan.

 10. Bild för Stefan
  Stefan

  Äntligen en välformulerad text. Jag har inte vuxit upp i något som ens kan likna Djursholm, men jag förstod direkt vad skribenten menade. Det slår mig hur otydliga många texter i Ng och kultursidorna är.

 11. Bild för Bröli
  Bröli

  Otroligt bra gräv!

 12. Bild för puttar&calls
  puttar&calls

  Trevlig text Clara. Den gillar vi..

 13. Bild för Sofia
  Sofia

  Men visst går det waxholmsbåt till Ekudden på somrarna?

 14. Bild för PF
  PF

  Är bara tredje generationens djursholmare men vet ändå att ingen människa i Djursholm säger ”på” Djursholm.

 15. Bild för Janet Anderson
  Janet Anderson

  Hej allihopa. Jag såg kommentarer från personer som redan har fått sitt lån från CHRISTY WALTON och sedan bestämde jag mig för att söka efter deras rekommendationer och för några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget bankkonto ett totalt belopp på $ 30.000 som jag bad om. Det här är verkligen en bra nyhet och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via deras email (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu att jag har fått lånet jag begärde

 16. Bild för josefine
  josefine

  bitter över att du inte hade så många vänner

 17. Bild för Emma
  Emma

  Bra analys förutom några saker:
  - Det heter i Djursholm, inte på
  - Cafét är knappast en exklusiv klubb i jämförelse med Rose, det är bara 18-åringar, trash och turister som hänger där. Ska du ge exempel på mer exklusiva ställen som djursholmare faktiskt hänger på är det snarare Bergmans, V och Spybar.
  - Tonåringar har visst vakter på hemmafester i Djursholm. Det är inte vanligt med under min gymnasietid var jag på några fester i Djursholm som hade det för att inte riskera att föräldrarnas dyra saker blev stulna under festen.

  /25-åring från Djursholm

 18. Bild för hanna
  hanna

  går ju visst båtar till djursan. har själv åkt från lidingö.

 19. Bild för Stefan
  Stefan

  Jag läste denna text för en andra gång. Det är den bästa text som skrivits 2019.

 20. Bild för Janet Anderson
  Janet Anderson

  Jag ger lån till företag och privatpersoner med en rimlig ränta på 2%. E-post till: (christywalton355@gmail.com) om du är intresserad av lånet.

 21. Bild för Nina
  Nina

  Det går ju båt från ekudden till strandvägen under pendlingstiderna på dygnet??

 22. Bild för Maria
  Maria

  Hej jag är här för att uppfylla ett av mina löften till den stora mannen Dr Solo Wise som hjälpte mig att få min man tillbaka efter 4 år av separation. Han lämnade mig och våra barn och gick efter en annan kvinna som Dr Solo sa att hon använde en stark konstig Voodoo på min man. Men tack vare Gud för att använda Dr Solo för att hjälpa till att bryta voodooen och ta tillbaka min man tillbaka. Jag önskar att jag träffade honom tidigare men detsamma är jag tacksam för honom. Han kan också hjälpa dig att lösa något annat problem, hans email är
  drsolowisetemple@gmail.com

  WhatsApp +855976707219 kontakta honom idag och tacka mig senare ...

 23. Bild för Antonio

  Goda vänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sverige, jag är en medicinsk doktor med yrke, 45 år gammal. Vänligen läs mitt sanna liv vittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa denna artikel just nu för att återställa tillbaka brutna äktenskap och återställa förlorade kärleksförhållande inom 2 dagar. Efter att ha varit i förbindelse med Abeg Erickson i flera år bröt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka för att älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom , Jag frågade honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kollega på arbetsvän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksstavningsrock som skulle kunna hjälpa mig att stava den tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärleksspelldelen fanns eller fungerade som jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningspartiet i luften och överraskande den andra dagen var det klockan 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag var så förvånad över att jag svarade telefonsamtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket . Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!