Elite Hotels och TUI i staycation-samarbete

16:29 1 Jun 2020
Säga vad man vill om coronakrisen men den är en hejare på att skapa nya allianser. Idag, till exempel, presenterade Elite Hotels och TUI ett nytt samarbete där de erbjuder staycations på 26 hotell över hela Sverige. 
 
Sommaren är i antågande, rese- och umgängesrestriktionerna är fortfarande på plats, och under Anders Tegnells vakande öga lär väl i stort sett ingen semestra utanför Sverige i sommar. Det är inte TUI och Elite Hotels sena att hugga på och går därför ihop för att erbjuda semesteralternativ på hemmaplan. TUI lanserade staycations i paketformat redan i fjol, men samarbetet med Elite gör att de nu utökar programmet med 26 hotell.
 
Som en extra treat till landets barnfamiljer lanserar man i samma veva hotellkonceptet Blue Star i Sverigeformat. Normalt sett något som man bara brukar hitta kring Medelhavet såhär års.
– Vår ambition är att erbjuda semesterupplevelser oavsett vem man är eller vart man ska åka. Just nu tittar många familjer på att semestra i Sverige och många har bott på våra koncepthotell i exempelvis Grekland och Spanien. Nu vill vi skapa samma känsla på hemmaplan – oavsett var i Sverige man bor. Det nya upplägget med Elite Hotels är ett första steg i vad vi ser som ett långsiktigt samarbete, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.
 
De nio städer där Elite-hotellen erbjuder Blue Star-konceptet erbjuds är Helsingborg, Göteborg, Jönköping, Örebro, Stockholm, Gävle, Sundsvall, Örnsköldsvik och Luleå. De övriga semesterlösningarna i samarbetet går alltså inte under Blue Star-flagg.
– Vi är väldigt glada att starta upp detta unika samarbete med TUI, världens största reseaktör. När många väljer att semestra i Sverige så känns det fantastiskt att tillsammans med TUI erbjuda uppskattade semesterupplevelser på hemmaplan. Vi är också stolta över förtroendet att vara först ut med att introducera TUI:s paradkoncept Blue Star i Norden, säger David Halldén, vd för Elite Hotels.
 
Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!