Efter 31 år – nu följer Jakob Hellman upp sin debut

10:01 16 Oct 2020

1989 släppte Jakob Hellman sin klassiska debut ...Och det stora havet. Sedan dess har det varit tyst från artisten, ända fram tills nu. Nu annonserar Hellman sitt andra album Äntligen borta och släpper de två första singlarna.  Albumets släpps den 8 januari 2021. 

Jakob Hellman är näst intill legendarisk. Vad hände med honom egentligen. Artisten som släppte en brilliant debut för att sedan försvinna i intet. Många hade nog trott att ...Och det stora havet skulle förbli Hellmans enda album, men det visade sig vara fel. Nu är han nämligen här med ny musik. Låtarna Jag kan inte säga hejdå till dig och När jag går in någonstans och känner mig utanför är de första singlarna från Hellmans kommande album Äntligen borta. Det första på 31 år.
– Vi har hållit på med det här projektet mer eller mindre aktivt i tio år med olika tilltänkta producenter, skivbolag och musiker, säger Pontus Sillren, en av albumets producenter, i ett pressmeddelande 

Men inte nog med det. Jakob Hellman har dessutom planer på att turnera med albumet så länge det är genomförbart. Äntligen borta släpps den 8 januari 2021. 

Lyssna på de nya singlarna här:

Stad: 
Artist: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!