Foto: Adrian Bashdar

Dumpa Din Kille är tillbaka

10:45 2 Mar 2020

Dumpa Din Kille är tillbaka för femte gången, denna gång på klubben Sense i Stockholm. 

Matilda Wahl och Cherin Jumha kände att det var något som saknades i Sveriges klubbscen och tog saken i egna händer. Tillsammans tog dom fram konceptet Dumpa Din Kille, och den sjunde mars är det återigen dags. Vi har pratat med Matilda om vad besökarna kan vänta sig, vilka som är välkomna och vad Dumpa Din Kille egentligen är.
– Dumpa din kille är i första hand en fest för flator men alla som inte är CIS-män är välkomna! 

Vilka är ni som styr spektaklet och hur kom ni på idén? 
– Det är jag och min kompis Cherin! Allt började med att jag var väldigt öppen med att jag är lesbisk på min Instagram och då började tjejer skriva till mig att jag inspirerat dom till att dumpa sina killar, vilket jag såklart tyckte var jävligt kul och delade på mitt konto. När Cherin såg detta så föreslog hon att vi skulle köra en Dumpa Din Kille-fest och på den vägen är det. Nästa helg kör vi vår femte fest! 

Vilka får komma på festen? 
– Alla som är över 20 år och inte CIS-män! 

Varför behövs en fest som Dumpa Din Kille? 
– För att tjejer ska få ha möjlighet till att hångla med andra tjejer utan att någon jävla snubbe busvisslar och frågar om han får vara med. Flator ska få ragga ifred - det brinner jag för! 

Ge oss skvaller om festen, vad kan vi vänta oss? 
– Alltså alla våra fester har sålt slut så ni kan vänta er mycket folk och sjuk stämning. Eftersom det finns så få fester för flator så är vi väldigt svältfödda på det och när det väl sker så är vi helt övertaggade. Vågar dessutom nästan lova att Dumpa Din Kille är den festen där flest rent procentuellt får ligga! 

Köp biljetter till Dumpa Din Kille-festen den sjunde mars här. En del av intäkterna till festen går till riksorganisationen för kvinnojourer i Sverige. 

 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!