Pompette.

Dubbla vinfester den 13 maj

12:15 9 May 2023

Är du törstig? Se hit! 

Vi är inne i maj månad och vinlampan har lyst med sin närvaro hela (!) veckan. Tur då att det finns folk som styr upp fester på exakt detta tema. Välj en eller gå på båda. 

VINFESTEN PÅ FÄRGFABRIKEN 
Precis som tidigare år handlar vinfesten på Färgfabriken om ohemula mängder vin till strålande priser. Bakom arrangemanget står Pompette och i vanlig ordning blir det även mycket fokus på musiken. Eller vad sägs om dj:s som Axel Boman b2b Leo Forssell, Danza, Dj Døden b2b Vanilla, Mattias Polanco samt Samo Dj

Plats: Färgfabriken 13 maj
Tid: 13.00 - 01.00 (Fri entré innan 15)
Förköp: Klicka här

VIBRATO PÅ MUSIKALISKA 
På Musikaliska är det dags för Vibrato att återvända med naturliga zero zero-viner och massor av musik. Vibrato presenterar viner från åtta olika importörer som tar med det bästa ur sina portföljer. Dessa består av Wine Trade, Wine Waves, Torchia Vino, Buteljholmen, Jordmånen, En Halvpall, Brutes samt Rosforth & Rosforth som även är medarrangörer. 

Plats: Musikaliska 13 maj
Tid: 15.30 - 01.00 
Förköp: Klicka här

Läs även: Natural Mystics är tillbaka dubbelt upp

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!