Drick hemma!

Redaktion 11:09 29 Feb 2024

Lite av vad som klirrar i kassen denna månad. 

AGITATOR ARGUMENT: SWEET TOAST
Whiskey, 649 kr 
Det senaste släppet i serien Agitator Argument kommer endast att säljas mellan den 29 januari och den 29 februari 2024. I produktionen har Agitator använt sig av fat gjorda på ny amerikansk ek som är rostade på ett sätt som framhäver det söta i träet – därav namnet. Sweet Toast är också den sista produkten från Agitator som kommer att släppas med en ytterförpackning, då destilleriet sedan fasar ut dessa helt och hållet. 

NO MONEY NO HONEY
Öl, 52:90 kr 

Stigbergets och Verdant har slagit sina humlefyllda huvuden ihop och skapat en dubbel-ipa med alkoholstyrka på 8%. Detta helt utan tillsatt socker. Finns i tillfälliga sortimentet från den 2 februari. 

POPPELINO
Öl, 13:90 kr

Den 28 februari släpper Poppels den ljusa pilsnern Poppelino Lager. Finstämd beska och framträdande friskhet ryms i brygden som kommer som beställningsvara utan krav på varesig kolli eller leveransavgifter.

ABSOLUT VODKA SPRITE 
Grogg
Två dryckesgiganter går ihop och gör gemensam sak i en så kallad RTD. Absolut Vodka Sprite släpps i första hand i Storbritannien. Hörde vi privatimport? 

SPRITAKADEMIEN '24
Gin, 848 kr
Ett samarbete mellan Spritakademien och Hernö Gin har resulterat i en klassisk dry gin som har fått mogna på såväl amerikanskt bourbonfat som isciderfat. Detta har gett slutprodukten en vacker gyllengul färg och toner av både äpple och vanilj. De exklusiva dropparna hittar du i beställningssortimentet i en kvantitet av 1 200 flaskor. 

GW:S NYKTRA PILSNER
Öl, 19:95 kr 

Det småländska bryggeriet Kosta Bryggeri släpper en alkoholfri lager tillsammans med författaren och kriminologen Leif G.W. Persson, företagsledaren Torsten Jansson samt initiativtagaren Pontus Frithiof. GW:s Nyktra Pilsner finns inledningsvis att köpa hos utvalda återförsäljare i dagligvaruhandeln samt på restauranger, barer och hotell.

THE BEAR 
Öl, 9:90 kr 
Åbro landar ytterligare en pilsner i det fasta sortimentet. Om det blir en lika formidabel succé som Ey'Bro återstår att se, men att priset ligger på en nivå som matchar konsumenternas samtida efterfrågan gör att den ligger bra till. Smaken? Lite maltig med toner av ljust bröd, örter och citrus. 

APEX LAGERBIER
Öl, 72 kr
Apex släpper en ofiltrerad lageröl för finsmakare, brygd i samarbete med Närke Kulturbryggeri. Resultatet är en balanserad och lättillgänglig lager i tysk stil med smak av malt och en liten rökighet.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!