Foto: Martin Henningsson

Det här är Södra Teaterns nya nattklubbsdirektörer

16:03 11 Sep 2017

Gago Cuk och Max Lindevall vill lämna det negativa bakom sig och fokusera på nuet och framtiden.

Det var i augusti Gago Cuk gick ut med att han tagit över rollen som nattklubbsdirektör på Södra Teatern. Och nu en månad senare är det klart att Max Lindevall från F12-terrassen gör honom sällskap.

Hur känns det?
– Det känns helt fantastiskt att börja på Södra Teatern. Vi kunde inte ha bett om ett bättre läge, lokaler och personal att jobba med. För varje dag som går hämtar vi mer och mer inspiration. Det är få ställen i stan som har så mycket potential som Södran, och vi ser fram emot att maxa det.

Ni båda kommer från välkända och omtyckta klubbar, vad tar ni med er därifrån till Södran och vad tar ni inte med er?
– Först och främst en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät. Vi har lärt oss vad som funkar bra och mindre bra, både produktions-, boknings- och stämningsmässigt. Vi lämnar gärna det negativa bakom oss och siktar på nuet och framtiden. Nu ska vi skapa magi tillsammans med våra fantastiska kreatörer och krigare i hela Södrans gigantiska hus.

Varför tror ni att Södra Teatern valt just er?
– Tror gör man i kyrkan, hehe … Ingmari Pagenkemper valde oss för att vi älskar det vi gör och för att vi är väldigt bra på det. Tror även att det kan ha varit för att vi kommer från liknande verksamheter.. Vi har erfarenhet av allt från små barer, klubbar, restauranger till stora produktioner och med tanke på Södrans alla barer och dansgolv, plus Kägelbanan, restaurangen OCH Mosebacketerrassen på det, passar vi perfekt.

Vad kan vi förvänta oss?
– Vi vill inte avslöja för mycket, men ni kan lita på asfeta bokningar och härlig stämning hela hösten. Vi kommer att experimentera och laborera en hel del, och utmana Stockholms klubbliv. Vi är som två barn på julafton, möjligheterna på Södran är oändliga.

I våras togs beslutet att stänga ner alla hiphop-klubbar på Södra Teatern efter problem med ofredanden. Kvarstår det beslutet med er?
– Vi är nya och ska se vad som funkar. Vi kommer boka den musik och de klubbar vi gillar. Det kan bli hip-hop det kan bli annat

Hur dynamisk är egentligen er duo?
– Vi är extremt passionerade, kanske lite för passionerade ibland. Vi är olika, men har så sjukt kul och delar många visioner. Såklart har det hänt att vår passion och våra olikheter har gjort att vi hamnat i klinch, oftast (läs alltid) över någon skitgrej som inte har någon betydelse. Det blir ju lätt så när man jobbar så tight och intensivt tillsammans - men i slutändan vet vi att det är det som gör att vi kan skapa så grymma upplevelser.

Södra Teatern är en av stans mest varierande nattklubbar, vad är hemligheten bakom att kunna dra en varierad publik men ändå lyckas behålla en helhet?
– Om vi hade berättat det hade det inte varit en hemlighet längre, haha! Men det finns såklart många grundaspekter. Som att skapa en trivsam, men spännande miljö utifrån våra värderingar. Fokus kommer alltid vara att alla ska känna sig välkomna, trygga och ha jävligt kul. Utan dessa saker spelar det inte så stor roll vad vi bokar eller spelar musikmässigt.

Kan ni dela med er av något kul som kommer att hända nu i höst?
– Nej, det blir en överraskning. Vi bokar för fullt, allt från klubbar, olika former av releasefester, vernissager, privata fester till stora klubbsatsningar. Dessutom har bokningsbossarna som har hand om föreställningar och konserter fått till ett riktigt bra höstprogram. Det bästa med Södran är ju att du konstant får en varierad kulturupplevelse. Ha koll på vad som sker på hemsidan och i Södrans sociala medier, säger vi bara!

 

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!